Tájékoztató zászlórendeléshez!

Hajlított véggel

Toll zászló

zászló egyenes

Toll zászló

cseppformájú zászló

Csepp zászló

Kedves Érdeklődő!

Útmutatónkat rögtön azzal kezdenénk, hogy az általunk forgalmazott usa zászlókat meg tudja rendelni telefonon is és akár személyesen is, ha a kapcsolati oldalunkon felkeres minket valamely elérhetőségünkön.
Az alábbi tájékoztató, röviden az Online rendelésre vonatkozik, ezt mutatnánk be.

A rendelés megkezdéséhez, klikkeljen a "Rendelés" menüre a felső menüsoron, majd a megnyíló oldalon keresse ki, melyik zászlótípusra van szüksége.
Lehetősége van "TOLL" zászlót rendelni, mely a fotón látható formában készűl, természetesen saját grafikával. A TOLL zászló egy fajta méretben kapható, így további választás itt nem opció.
Alább látható a CSEPP alakú zászlő rendelése, ahol már méretet is kell választania, ha tovább szeretne haladni a rendeléssel.
A legalsó lehetőségen csak zászló palástot rendel, melynek egységára van és csak TOLL típushoz rendelhet egyenlőre.

Miután itt kiválasztotta milyen típust és méretet szeretne rendelni, a tovább gombra klikkelve érkezik olyan felületre, ahol megadhatja mennyi darabot szeretne rendelni. A darabszám kiválasztására kiírja az árat a rendszer, így tudja megnézni mennyi kedvezménnyel tud élni több darabszám rendelése esetében. Természetesen egységárra lebontva gondolkodjon, hiszen azért minél többet rendel, annál magasabb árat fog látni.
Miután kiválasztotta a darabszámot, gépelje be az alap adatait, majd klikkeljen a tovább gombra. Itt a begépelt adatokat a rendszer eltárolja, majd legközelebbi rendelésnél kiválaszthatja ezt.
Ha már rendelt nálunk, akkor fel fogja ajánlani, a régi szállítási címét használatra, melyet vagy kiválaszt, vagy újat ad meg.
Miután a szállítási címét rögzítette, a tovább gombra klikkelve a számlázási címet szükséges megadnia. Lehetősége van egy gombnyomással előhozni a szállítási címét, ha megegyezik a számlázási címmel, de adhat meg újat is.
Sajnos mindenképpen kell számlát írjunk ezért ha Ön nem is igényelne számlát, akkor is be kell írnia nevét és egy valamilyen számot az Adószám mezőbe.

Tovább kattinva láthatja az összegzést, mit, mennyit és milyen címre rendeli.